Cesta do PEKLA

Koncem listopadu nás výprava zavedla do PEKLA –  zámeckého parku ve Valticích. Koho? Vlčata s Lukasem a Panchem.

 Vlakem se jelo příjemně, v teplíčku. Před samotnou cestou z valtického nádraží do PEKLA, jsme si dali malou procházku k Belvederu. Tady jsme zahráli hru, kdy dvě družstva soutěžila, kdo dřív dostane míč do cíle. Protože to bylo do hodně dlouhého kopce, nebylo to nic lehkého a dobře jsme se zahřáli.

Pak přes Valtice a bufet na náměstí (někteří tam utratili všechno…), odkud jsme šli do zámeckého parku.Cesta do pekla měla vést pro obě družstva podle mapy parku, ale stejně nakonec dorazila společně.

V PEKLE čekal Pancho, ale nikoho nevystrašil. Jedno společné foto, trochu prolézání a šlo se dál.

Den ubíhal, cestou jsme zahráli v parku divoký fotbal a čekala nás cesta do Břeclavi. Vyhráli hlasy pro cestu vlakem, jedním z důvodů bylo, že na Tomáše Vítka „šla“ horečka.

A taky přišla. Večer jsme raději zavolali rodiče, aby Tomáše vzali domů, byl na tom špatně. Ještě předtím jsme uvařili bramborový guláš (no, nebyl dost hustý, takže asi spíš dobrá polévka), najedli jsme se ale dost, alespoň já.

Večer film, už ani nevím jaký a šlo se spát. Dopoledne uteklo jak voda a už tady byli rodiče a odvezli si vlčata na pořádný oběd.

Dobré setkání to bylo.

Zapsal Pancho

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.