SZ 2013 – oblast

Družiny Jestřábů a Mloků (jmenovitě: Vačky, Hup, Klikouš, Vevča, Kouba a Majkl, Želva, Řízek, Kanár) se umístily na oblastním kole Svojsíkova závodu ve Slavkově u Brna na nádherném 1. a 2. místě a zajistili si tím postup do krajského kola 31. 5.  – 1. 6. 2013. Všem gratulujeme a dále držíme palce.

Vedení oddílu
(za: Káně)

Sešli jsme se s i holkami Z Trávy, kromě Lukyna komplet a do Slavkova u Brna jsme dorazili chvíli před osmou. Na klubovně místních skautů proběhl nástup všech soutěžících družin, které předtím obdržely informace. Jedna z holčičích družin měla problém s nedostatkem členek, a proto se stala nesoutěžní. Chviličku po startu prvních jsme šli (Netopýr, Kulďas a Kecka) obhlédnout stanoviště. U Slavkovského zámku byla zdravověda, ta byla udělaná velmi dobře, škoda jen, že nebyla na vyznačeném místě na mapě. Na kopečku u kapličky měla družstva (za větru připomínající tornádo) postavit stan. Pod kopcem se luštily šifry, avšak se zde velmi dlouho čekalo – někteří čekali přes dvě hodiny! Na rybníčku se zas plavilo na člunech a obeplouvaly se bóje.
Už o půl páté nám bylo jasné, že nestihneme vlak v pět, protože dvě družiny byly ještě na trase. Nakonec jsme museli i narychlo stáhnout Mloky přímo ze stanoviště, abychom stihli vlak v šest. Akce se o to víc povedla, protože se naše družiny umístily na čelních pozicích (1. a 2. místo)

Kecka
(Přepsal Káně)

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.

2 komentáře u „SZ 2013 – oblast

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *