Týden 23. – 27. 11.

Pojď s námi plnit aktivity pro tento týden.

Pondělí:

Hned ze začátku týdne si pořádně rozcvičíme jazyk. Na to budeme potřebovat jazykolam. Já třeba znám tento: Strýček Šusta si suší švestky. Pokud se ti však líbí nějaký jiný jazykolam, klidně využij ten. Teď k tomu úkolu. Zkus pětkrát po sobě říct bez chyby daný jazykolam. Pokud se ti to nebude ze začátku dařit je to úplně v pohodě a klidně si zmenši svůj cíl na tři opakování. Až to budeš říkat bez chyby, tak si i vyzkoušej zrychlovat. Na závěr můžeš doma uspořádat turnaj O Největšího jazykolámače v rodině.

Úterý:

Už je to dlouhá doba, co jsme se ve smečce společně neviděli. Tak schválně zkus vyjmenovat všechny členy ve smečce. Malá nápověda: je nás 23 a můžeš klidně použít fotografie, které máme na stránkách.

Středa:

Ve středu se podíváme do minulosti. Najdi doma rodinné fotoalbum a podívej se do něj. Pokud na fotkách nepoznáš nějakou osobu, zeptej se rodičů, kdo to je.

Čtvrtek:

Dneska vymysli hru a napiš její pravidla na papír, abys na ni nezapomněl. Až se budeme moct sejít, tak popros rádce, jestli byste si ji nemohli zahrát na schůzce. Hra může být jakákoliv, jen mysli na to, aby se dala zahrát i na klubovně a nebylo k ní potřeba zvláštní pomůcky, které tam nemáme.

Pátek:

Taky ti chybí vícedenní výpravy, kdy spíme na zemi ve spacáku. Dneska si vytáhni karimatku a spacák a připrav si spaní na zemi, tak jako bys to dělal na výpravě. Přejeme dobrou noc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *