Tento týden jsme trošku posunuli

Nebojte se. Nezapomněli jsme na vás. Sice je to o den posunutý, ale i přes to je tu pět aktivit.

Úterý

Pandemická situace se zrovna nelepší, tak se můžeme na její konec alespoň těšit. Proto úkolem na pondělí je napsat si seznam věcí, které chcete po pandemické situaci podniknout (např. zahrát si venku s kluky fotbal, jít s kamarády do kina). Ten si pak připni na ledničku, abys na něj nezapomněl.

Středa

I v průběhu pracovního týdne je důležité si zlepšit chuť a dát si něco dobrého na zub. Proto se domluv s rodiči a uvařte si vaše oblíbené jídlo.

Čtvrtek

Toto těžké období zasáhlo i naše nejbližší, a proto středečním úkolem je zavolat vzdálenějším členům rodiny (např. babička, děda, strejda, teta) zlepšit jim náladu a popovídat si s nimi, když se s nimi teď delší dobu nevidíte.

Pátek

Kdo si hraje nezlobí. A proto si společně s rodinou zahrajeme nějakou deskovou hru, kterou jste dlouho nehráli. Těšit se pak můžeme až si zahrajeme na klubovně deskovky, které tam máme.

 

Sobota

Po pracovním týdnu není nad pořádný odpočinek na čerstvém vzduchu. Proto si s rodiči a sourozenci naplánuj procházku v přírodě, kde spolu strávíte trochu času mimo čtyři stěny. K naplánování můžeš využít různé mapy jak elektronické, tak i papírové. V rámci této procházky si můžete s rodinou udělat pár rodinných fotek v přírodě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *