Dopis pro tebe – přečti si jej!

Milý bratříčku,
právě držíš v rukou tento dopis, skrze který tě co nejsrdečněji vítáme v novém skautském roce. Doufáme, že sis o prázdninách dostatečně odpočinul a už se těšíš, co ti deset měsíců, které máme před námi, přinese za dobrodružství a nové zážitky.

Ihned si do svého diáře zakroužkuj datum 1. září. Neupozorňujeme tě pouze na to, že ráno vyrazíš po dlouhé době do školy. Ve čtyři hodiny odpoledne tě zbytek oddílu bude netrpělivě očekávat v naší klubovně na Šilingrově ulici. Tam si všichni společně užijeme zahajovací schůzku. Povykládáme si o prázdninách, o tom, co nás čeká v dalším oddílovém roce nebo také o složení družin. Těš se určitě na malá překvapení.

Čtvrtého září si do diáře poznač pro jistotu taky. Na klubovně budeme mít v pátek další společnou schůzku – skauti i vlčata. A teď prosím zpozorni. Vyhlašujeme pro tebe speciální soutěž s názvem Přiveď nováčka. Zeptej se všech kamarádů a známých kolem sebe, jestli s tebou nechtějí v pátek na klubovnu přijít a stát se našimi novými bratříčky. Popovídej mu, co jsme dělali na táboře nebo na družinových výpravách. Učitě ho přesvědčíš, aby se k nám přidal.

Skauti i vlčata se hned den poté, tedy pátého září v sobotu, vypraví na první výpravu. Společně pojedou do Lednice. Více informací o akci se dozvíš v úterý na zahajovací schůzce. Pokud už jsi přestoupil mezi staré vlky, můžeš se těšit na první víkendovou výpravu v novém oddílovém roce. Na tu se vyráží v pátek osmnáctého září a vrací se v neděli dvacátého. Společně ji vedou naši dva nejmladší roveři Hup a Vačky. Více informací se dozvíš v SemTamu.

Srdečně se na tebe těší vedení oddílu Plamen Břeclav

 

1 komentář u „Dopis pro tebe – přečti si jej!

  • Upozorňuju na změnu termínu víkendové výpravy Starých vlků na 18.-20.9. Je to z toho důvodu, aby se 5 z vás mohlo zúčastnit svojeho softballového turnaje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *