Novinky ze zahajovací schůzky 1.9.2014

  • nadále probíhá sběr papíru a v průběhu září se rozhodne, jestli bude vyhlášena nějaká nová soutěž, nebo zda bude sběr zahrnut do bodování. I bez soutěže ale rozhodně má cenu se zúčastnit. Přispějete pár korunkama do oddílové pokladny (kdyby vás zajímalo, kam z ní peníze chodí, tak Káně vám moc rád ukáže svůj pokladní deník) a díky sběru a třídění papíru se taky trochu odlehčí přírodě, na kterou bychom neměli zapomínat.
  • vyhlásila se soutěž PŘIVEĎ NOVÁČKA, kterou chceme zvýšit počet členů ve starších družinách. Nezapomeňte se poptat kamarádu ze seznamu, co jste si na schůzce vytvořili. Na skautské křižovatce se na toto téma v nedávné době objevil článek http://krizovatka.skaut.cz/zpravodajstvi/9339-nastava-idealni-cas-pro-nabory-pres-vlastni-cleny.-zuzitkujte-spokojenost-sverenych-deti-a-jejich-rodicu/ , který doporučuju k přečtení hlavně rodičům.
  • Nezapomínejte na svou registrační zkoušku.

Zanedlouho vyjde první Sem – tam, kde budou další informace. Kdybyste měli jakékoliv dotazy na cokoliv, tak neváhejte kontaktovat někoho z vedení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *