VZV do Orlických hor 2022

Máme ještě pár volných míst, takže případní zájemci nechť vyplní tuto online přihlášku.

Důležité informace k výpravě

Nakládání lyží a zavazadel: 4.3.2022 v 18:00 na DDM Břeclav (Duhovka). V případě nouze půjde něco naložit i ráno před odjezdem u nádraží, ale využití této možnosti mi radši napište dopředu. 

Půjčování běžek z Duhovky: 4.3.2022 v 18:00 na DDM Břeclav (stejné místo jak nakládání zavazadel). Jelikož se nechodí na sjezdovky úplně každý den, tak i sjezdaři by si běžky měli zajistit. Chtěl bych poprosit všechny, kteří si plánují běžky půjčit na Duhovce, aby mi napsali na e-mail vava.kumsta@gmail.com zprávu s informací o velikosti boty (ať se předejde případné kolizi při půjčování).

Sraz: 5.3.2022 v 8:45 naproti vlakovému nádraží Břeclav.

S sebou: oblečení na 7 dní v horách (vhodné pro pohybové aktivity v přírodě); lyže/běžky + vybavení k nim (běžky bude možno půjčit z Duhovky (termín půjčování bude upřesněn)); vhodné boty do sněhu; přezůvky na chalupu; ručník, plavky a hygienické potřeby (půjdeme do bazénu); x respirátorů/roušek (dle potřeby a aktuálních nařízeních); kartičku pojišťovny;  baterku/čelovku, šátek na hry, papír a tužku. Mobilní telefony zakázané nejsou, ale každý účastník si ho bere na vlastní riziko a s vědomím, že mu může být v průběhu akce zabavený (pokud ho bude používat v době, kdy nemá).

Do vlaku: svačinu, oběd a pití. Do cíle dorazíme až na večeři.

Cena akce je 2 800,-Kč a platí se při předávání zavazadel. V ceně nejsou zahrnuté ceny vleků (ty si každý sjezdař platí individuálně sám; zde a zde jsou ceníky dvou areálů, kam se bude jezdit) a je dobré dát trochu vyšší kapesné, neboť se na běžkách občas neplánovaně zastavíme v nějaké horské chatě na nějaké malé občerstvení.

Konec: 12.3.2022 v 18:35 na stejném místě, jak byl sraz.

Hlavní vedoucí: Kecka (Richard Hladký) tel.:725 020 512 a e-mail: hladky96@gmail.com.

Zástupce vedoucího: Váva (Vavřinec Kumšta) tel.: 736 400 771 a e-mail: vava.kumsta@gmail.com.

Akce je určená jak pro Staré vlky, tak i pro Vlčata ve věkové kategorii 4.-5. třída ZŠ.

Výprava je organizovaná společně s DDM Břeclav (díky tomu můžeme používat jejich vozík a půjčit si u nich běžky), a tudíž: „Účastí na akci souhlasíte s poskytnutím identifikačních a kontaktních údajů účastníka DDM Břeclav pro potřeby zajištění akce. Všechny údaje jsou zpracovány v souladu s nařízením GDPR“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *