ZVaS 12. 5. 2012

Závod Vlčat a Světlušek, základní kolo, 12. 5. 2012 u Znojma 
Sraz byl v sobotu na vlakovém nádraží. Sešli jsme se v docela dobrém složení: Učeň, Majkl, Franta MP, Jeleň, Lukas, Jara a Láďa, Želva, Kanár, Klikouš, Žabák, Hroch, Tobík, Tom, Tuleň, Řízek, Hrášek a Vevča a další. Vyrazili jsme směr Znojmo. Cestou se k nám do vlaku přidali skauti z Mikulova. Od nádraží ve Znojmě jsme si dali malý výšlap k přehradě. Tam, než se všichni sešli, jsme si zahráli plážový voleyball. Potom už se zapískal nástup. Seřadili jsme se. Dozvěděli další důležité informace. Téma zvolené pro letošní rok bylo filmové – předávání Oscarů a tak podobně. Po startu jsme se my starší přesunuli na kopec za přehradou, kde jsme si zahráli míčovou hru v docela zajímavém terénu. Avšak pomalu začínalo pršet, tak jsme vyrazili dál. To už se rozpršelo opravdu dost, já jsem k tomu ještě neměl pláštěnku, ale nevadilo to, protože jsme všichni zalezli pod tu Klikoušovu. U malého dřevěného altánku jsme se zastavili a zahráli hru: Pane faráři… Klikoušova pláštěnka už byla dost potrhaná. Na Učňův povel jsme si zkrátili cestu zkratkou přes les. Pomalu přestávalo pršet, ale naše boty byly mokré. Když jsme docházeli na základnu, akorát docházela vlčata. S Učněm, DerDie a Majklem jsme se šli podívat po stanovištích, u zdravovědy jsme pomohli s úklidem. Po návratu jsme se někteří připojili k holkám z Trávy, které hrály boj o šátek, potom ještě mrazíka, jemu podobnou hru… Kolem páté jsme vyšli na vlak. Cestou domů jsme se dozvěděli, že naše starší vlčata byla první!!! Gratulujeme. V postupující hlídce nás reprezentovali: Vevča, Řízek, Hrášek, Tobík, Tom Ryšavý,
Kecka

Podle Keckova zápisu do kroniky přepsal a upravil Káně

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.

2 komentáře u „ZVaS 12. 5. 2012

  • Nemusel jsi to přepisovat úplně doslova, ale něco i trošku pozměnit (některé ty formulace, jako třeba že jsme se výsledek dozvěděli až na zpáteční cestě…)

    • Milý Učňu, doslova jsem to neopisoval. Změnil jsem toho hodně, ale základní formulace vět jsem nechal, protože to není zápis můj, nýbrž Keckův.
      Káně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *