Sobotní plovárna 14.1.2012

Spokojený Kája v bazénu.

To, co nás napadlo už dávno, se konečně uskutečnilo. Vypravili jsme se s oddílem na bazén. A ne sami. Připojili se k nám dokonce holky z oddílu V Trávě.

Po počátečních zmatcích byl sraz nakonec stanoven na 14 hodinu. To byla tedy ta hodina, ve kterou jsme se začali scházet před branami krytého bazénu. Bohužel jsme se nemohli dostavit v nejsilnější možné sestavě, protože Pajda, Káně , Tejda a pár dalších softbalistů bylo v Lednici na halovém žákovském turnaji. I tak se nás ale sešlo 19, což mě příjemně překvapilo. Holek bylo zhruba stejně, takže ostuda z toho nebyla.

Klíčů od skříněk  jsme nevyfasovali právě dostatečné množství, takže jsme se (hlavně vlčata) museli vměstnat do skříněk po dvojicích. Ze začátku naší bazénové dvojhodinky, proběhly štafety družstev. Plavalo se různými možnými i nemožnými způsoby. Pak jsme se hlavně mi starší pokusili splnit si nějaké činy. Hlavně na 50 libovolným způsobem jsme tvrdě narazili. Naše časy se těm požadovaným ani neblížili. Většina z nás by čin nesplnila, ani kdyby jim bylo 12 :D. Po téhle kratičké přestávce proběhl závod v plavání pod vodou. Tady si čin vybojovali Lukáš, Jeleň a Tobík (tak se o ně nezapomnějte   přihlásit). Po třídách pak proběhl i závod na 25 metrů. Velké VAŠTE si za své výkony zaslouží hlavně Lukáš Skřivánek, Tobík a Kanár, který se i přes počáteční obavy s tratí bez problémů vypořádal. Zbytek času jsme strávili přebíháním mostu, souboji ve vodě, či hraním s míčem. Na závěr jsme si ještě všichni vylovili zalaminovanou pamětní kartičku a nejlepší plavci dostali diplom za své výkony.

Chtěl bych poděkovat Kulďasovi se Štístkem, kteří si velmi pěkně zhostili organizace programu. Za mě se mi akce moc líbila a předběžně jsme se s Kulim domlouvali, že bychom zase společně s holkama někam zašli. Třeba do tělocvičny. Nebo vás napadá něco lepšího? Napište to prosím do komentáře pod článkem.

Zapsal Učeň

 

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.

2 komentáře u „Sobotní plovárna 14.1.2012

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *