RK Bobří hrad 21. – 23. 3. 2014

Ve stejném víkendu, kdy byla vlčata ve Slavkově vyrazili účastníci RK ve slušném počtu 12 lidiček na 3. víkend tentokráte zaměřený na pedagogiku a psychologii.

P1030146

Sraz byl relativně brzo, a tak si většina z nás musela ze školy celkem pohnout.O to naštvávající byla potom informace, že vlak má zpoždění. Proto jsme vybrali jiný spoj a už jsme pádili do Brna. V Brně jsme narazili na Martinu Sáblíkovou (s níž má Majký důvěrný vztah). Přestoupili jsme a jeli jsme do Sklené nad Oslavou, kde jsme vystoupili kolem čtvrté. Mířili jsme na nám dobře známou chatu Bobří hrad. Když jsme došli, museli jsme udělat klasické věci jako zatopit, otevřít okenice atd. Večer byla ještě Pajdova přednáška a pak jsme všichni unaveni padli do postelí.

P1020891

Po rozcvičce a snídani byla Panchova přednáška potom jsme vyrazili na přírodovědeckou výpravu kolem Velkého Skleného rybníka. Sbírali jsme a nacházeli jsme při ní mnoho jarních kvetoucích kytiček a já si myslím,  že to mnohým z nás otevřelo oči. Oběd jsme si vařili sami, na kotlíku před srubem. Mloci vařili Špagety, Jestřábi palačinky (trhance) a Štiky chleba ve vajíčku. A také nesmíme zapomenout na vedení a jejich makrelu.

P1030022

Po krátkém poledním klidu byla zase přednáška. Nasledovala ji Majkýho hra a pak pro změnu přednáška. Mezitím probíhal venku volnější program s jezděním na kánoi a řezáním dřeva.

P1030050

P1030087

Večer se ještě zpívalo a šlo se spát. Ráno byla jako rozcvička Hupova hra a potom jsme už jenom uklízeli. Plní zážitků, dojmů, ale i nových znalostí jsme opustili Bobří hrad a vydali se na nádraží. Dojeli jsme před jednou, zakončili a všichni jsme štastně odešli domů ….

zapsal Vevča

Tento záznam byl publikován v Kronika . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *